Onze promoties

Ontdek onze promoties

Bij AutoFirst zijn er het heel jaar door leuke acties. Ontdek hier alle lopende acties!

Van 18 oktober t.e.m. 30 november 2021

Gratis fluohesje bij vervanging remblokken -of schijven!*

Het winterseizoen komt er aan, dus goed werkende remmen zijn zeker geen overbodige luxe. Daarom ontvangt u bij vervanging van remblokken of -schijven een gratis fluohesje, zodat u ook zonder de wagen gezien wordt in het verkeer. Daarnaast maakt u ook kans op een slipcursus t.w.v. € 135 door deel te nemen aan onze wedstrijd via de barcode op de affiche. Ga dus snel eens langs bij een AutoFirst garage in de buurt!

*De actie is geldig van 18 oktober t.e.m. 30 november of zolang de voorraad strekt; De actie loopt enkel in Belgische AutoFirstgarages.

Van 15 december 2021 t.e.m. 30 januari 2022

10% KORTING BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUWE BATTERIJ!

Tussen 15 december 2021 en 30 januari 2022 krijgt u 10% korting bij aankoop van een nieuwe batterij in een AutoFirst garage!Laat de winter u niet tegenhouden en laat gratis uw batterij nakijken in een AutoFirst garage. Zo voorkomt u het risico op stilvallen of niet starten bij lage temperaturen. Moet uw batterij vervangen worden, dan geniet u van 10% korting bij aankoop!Zoek hier je garage

AutoFirst garages staan altijd voor u klaar. Gebruik onze handige garagezoeker en vindt een Autofirst garage bij u in de buurt.

of
of
Top